Εταιρικό Προφίλ

Η εταιρεία Simpraxis SPAU εμπορεύεται Εξοπλισμό Αθλητικών Ειδών, Παιδότοπων, Ειδών Πόλης, και Ψυχαγωγίας & Άθλησης. Η επιχειρηματική της δραστηριότητα βασίζεται στην εμπορία και εισαγωγή με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη, με κοινωνική ευαισθησία και σεβασμό προς το περιβάλλον.

  Η πολυετής εμπειρία και η τεχνογνωσία του προσωπικού της Simpraxis SPAU, της δίνει την ικανότητα να παρέχει στους πελάτες της απλές και οικονομικές, αλλά και εξειδικευμένες λύσεις σε προϊόντα και υπηρεσίες.

  Μέσα από όλη αυτή την αλλαγή που ήρθε στην παγκόσμια αγορά, και λόγω των συνεργασιών που έχει με εταιρείες του κλάδου προσφέρει στους πελάτες της πάρα πολλές λύσεις, αλλά και τιμές πολύ πιο ανταγωνιστικές από την υπόλοιπη αγορά. Η προσφορά ποιοτικών προϊόντων και υπηρεσιών είναι το κίνητρο λειτουργίας.

«Για εμάς ο πελάτης είναι συνεργάτης και αποτελεί τη σημαντικότερη πηγή προβολής της δουλειάς μας»

  Η άρτια οργάνωση της Simpraxis SPAU σε συνδυασμό με την εξειδίκευση του διοικητικού και τεχνικού της προσωπικού παρέχει την δυνατότητα πλήρους τεχνικής υποστήριξης τόσο στο στάδιο της μελέτης και εγκατάστασης, όσο και στο μέλλον (συντήρηση - βλάβες).

  Η φιλοσοφία της Simpraxis SPAU, όσον αφορά στην αποτελεσματική εφαρμογή των παρεχόμενων υπηρεσιών της, αλλά και το τελικό προϊόν που φτάνει στον πελάτη , είναι:

Εξειδίκευση-Οργάνωση-Συνέπεια-Ποιότητα-Service

  Η Simpraxis SPAU είναι ένας σύμμαχος με στόχο την εξέλιξή σας. Με την υπευθυνότητα και την εμπειρία  της, το προσωπικό της Simpraxis SPAU σχεδιάζει υπηρεσίες και προϊόντα με τη ματιά του πελάτη- υπηρεσίες και προϊόντα που υπηρετούν τους χρήστες και την εξελίσσουν  της επιχείρησης σας.

TOP